Restauratér roku 2018 Radovan Sochor provozuje unikátní pivní lázně. Tenhle špičkový relax musíte zažít!

17.06.2022

Ing. Radovan Sochor je úspěšný manažer, živnostník a vizionář. Získal ocenění MONETA Živnostník roku 2021 Plzeňského kraje a také se stal restauratérem roku 2018. Tím ale výčet úspěchů nekončí. Pan Sochor se svým týmem dokázal vybudovat pivovar Zlatá kráva, první pivní hotel v České republice a unikátní pivní lázně.

V Česku otevřel teprve druhý pivní hotel na světě

Milujete pivo, wellness, komfort, odpočinek a rádi cestujete? Splněný sen naleznete v pivním hotelu v Nepomuku. Tady zažijete pivo jinak! 

Designové pokoje s pípou přímo na pokoji

Pivní hotel nabízí unikátní koncept ubytování se zážitkem přímo v pivovaru. Designové pokoje s pípou přímo na pokoji Vás dostanou svou jedinečností! Každý pokoj má svoji nezapomenutelnou atmosféru a příběh. Můžete si tak třeba vychutnat zlatavý mok při západu slunce na balkóně nebo si načepovat pivo přímo na pokoji.

Pokojová pípa je v provozu každý den do 22:00, na všech pokojích je jeden druh piva, nejčastěji Sametová 12.

Více se o pivním hotelu můžete dočíst v pěkném v článku Výčep hned u postele. V Česku otvírá teprve druhý pivní hotel na světě, který zveřejnil FORBES. 

Pivní lázně, pivní wellness, pivní sen

Představte si, že existuje místo, kde si můžete dát hlt čerstvě natočeného zlatavého moku a ani nemusíte vstát z postele. Navštivte Nepomuk a objevte první pivní hotel v Česku, kde si můžete čepovat poctivé české pivo rovnou na pokoji. Jde teprve o druhý hotel tohoto typu na světě a najdete v něm i pivní lázně a wellness

Vychutnejte si luxus pípy na pokoji, zajděte si na něco dobrého k snědku, skočte si do páry, do vířivky a pak si dejte pivní lázeň anebo si zkusíte načepovat pivo z pípy u vany? Je to jen na vás. Na zdraví!



Asociace hotelů a restaurací České republiky udělila cenu Restauratér roku 2018 Ing. Radovanovi Sochorovi. O této události jsme psali dne 09.01.2019 viz níže.

Restauratérem roku 2018 v kategorii Nezávislé restaurace se stal Radovan Sochor - majitel Švejk Gastro s.r.o.

Základem naší filozofie je prezentace toho nejlepšího z Čech. U nás v restauraci najdete s jistotou tradiční plzeňský ležák ale i další druhy piv z portfolia Plzeňských pivovarů a.s. Všechny naše restaurace dbají na kvalitu čepovaného tankového i sudového piva a jsou držiteli certifikací nejvyšší kvality piva.

Neopomenutelná je i moderní česká kuchyně, která reprezentuje klasiku v podání nejmodernějších technologií vaření doplněná o sezónní tematické gastronomické seriály, jako jsou zvěřinové, vepřové či hovězí hody nebo třeba Svatomartinská husička. Celkový gastronomický zážitek je podpořen českým porcelánem, příbory i sklem předních českých značek.

Atmosféru restaurace vytváří klasická česká lidová hudba s dobovým oblečením personálu. Výčepní nosí "švejkovskou čepici", bílou košili, šedé kalhoty a kšandy. Servírky mají červenou sukni a bílou halenku. Mezi hlavní atributy patří právě originální stylový interiér s dobovými prvky. 

Více o Švejk restaurantu, který je největší český gastronomický franchisingový řetězec s více než 50 vystavenými provozovnami, se dozvíte na www.svejk.cz.

AHR ČR každoročně oceňuje projekty zaměřené na odpovědné podnikání

Zatímco ceny hoteliér a restauratér roku míří za konkrétními osobnostmi, ocenění Penzion roku získává tým, který je nejlépe hodnocen nejen odborníky, ale také v recenzích hostů. Partnerem této ankety je portál Hotel.cz, kde se recenze vyhodnocují.

AHR ČR myslí také na vzdělávání mladých a jejich další profesní růst. 

AHR ČR tradičně uděluje cenu Škola roku, která hodnotí učiliště, střední, ale i vysoké školy se zaměřením na obory cestovního ruchu. Stejně tak každoročně asociace vyhlašuje anketu Mladý manažer roku, jako výraz ocenění úspěchu manažerů do 30 let. Velmi přínosné je také vyhodnocení Diplomová práce roku, která je výrazem uznání za práci studentů z pohledu uplatnitelnosti dané práce v praxi a přínosu pro obor.

V neposlední řadě asociace každoročně oceňuje projekty zaměřené na odpovědné podnikání. Je to výraz uznání těm, kdo se svým podnikáním snaží přinést prospěch a pomoc také v místech, kde podnikají, zabývají udržitelností podnikání pro životní prostředí a pomáhají potřebným.

Poznámka redakce: foto - Radovan Šťastný, Jaromír Kainc a také FACEBOOK Pivní hotel

Aktualizace článku: Jan Vavřička