Restauratérem roku 2018 je plzeňský Radovan Sochor - majitel Švejk Gastro s.r.o.

AHR ČR každoročně oceňuje projekty zaměřené na odpovědné podnikání

Zatímco ceny hoteliér a restauratér roku míří za konkrétními osobnostmi, ocenění Penzion roku získává tým, který je nejlépe hodnocen nejen odborníky, ale také v recenzích hostů. Partnerem této ankety je portál Hotel.cz, kde se recenze vyhodnocují.

AHR ČR myslí také na vzdělávání mladých a jejich další profesní růst. Tradičně uděluje cenu Škola roku, která hodnotí učiliště, střední, ale i vysoké školy se zaměřením na obory cestovního ruchu. Stejně tak každoročně asociace vyhlašuje anketu Mladý manažer roku, jako výraz ocenění úspěchu manažerů do 30 let. Velmi přínosné je také vyhodnocení Diplomová práce roku, která je výrazem uznání za práci studentů z pohledu uplatnitelnosti dané práce v praxi a přínosu pro obor.
V neposlední řadě asociace každoročně oceňuje projekty zaměřené na odpovědné podnikání
. Je to výraz uznání těm, kdo se svým podnikáním snaží přinést prospěch a pomoc také v místech, kde podnikají, zabývají udržitelností podnikání pro životní prostředí a pomáhají potřebným.

Restauratérem roku 2018 v kategorii Nezávislé restaurace se stal Radovan Sochor - majitel Švejk Gastro s.r.o.

Více o Švejk restaurantu, který je největší český gastronomický franchisingový řetězec s více než 50 vystavenými provozovnami, se dozvíte na www.svejk.cz